Bra drag i affärerna

Publicerad: 29 Maj 2020
MECA lanserade en ny bokningsportal på webbsidan i april. Den nya bokningsportalen visar priset på bilservice direkt vid bokning. Efter att bokningsportalen nu funnits i en månad visar statistiken att bokningsflödet har ökat med 144% från föregående månad och 70% av kunderna är helt nya kunder, det imponerar på mig, säger Bo Ericsson vd för Sveriges Fordonsverkstäders Förening (SFVF).

- Vi är väldigt glada att kunna lansera den här bokningsportalen. Den underlättar för bilägare att i bättre utsträckning än tidigare kunna planera sina oförutsägbara utgifter kring bilen, säger Johan Christersson som är kedjechef på MECA bilservice.

- Då bokningsportalen är direkt sammankopplad till MECA:s affärs- och bokningssystem PBS går det att utläsa att 70 % av det ökade bokningsflödet är nya kunder. Vi lanserade bokningsportalen under en oviss tid men vi behöver vara tillgängliga på platser där bilägaren är, säger Johan Christersson. Den nya bokningsportalen har flera fördelar; den är digital, ger priset direkt och är sammankopplad till vårt affärs- och bokningssystem. På så vis kan bilägaren alltid känna sig trygg att besöka MECA, oavsett var i landet personen befinner sig, avslutar Johan Christersson.

Kopiera länk
Copy

Artikelarkiv

RÄTT LOGGA BVP

17 Jan, 2022, Extern artikel
Långresa i vinterväglag med Tesla Model 3
16 Jan, 2022, Extern artikel
Gammal mot ny Range Rover
15 Jan, 2022, Extern artikel
BMW:s nya bil kan ändra färg med ett knapptryck
10 Jan, 2022, Extern artikel
Polestar 2 Performance Upgrade – 68 extra hästar
23 Nov, 2021, Extern artikel
Present till bilintresserad – Vad kan man köpa?
 Branschorganisationer i samverkan
 Annonser