< Tillbaka

Bilverkstadspodden på Automechanika

Publicerad: 30 Maj 2022
Inte nog med att Bilverkstadspodden fick förfrågan om att gästa både eComExpo samt eCarExpomässan så är det nu fler mässor där SFVF:s Bilverkstadspodden kommer medverka på.

Ja, nästa mässa som står på tur är den oerhört stora Automechanika mässan säger Michael Bergvall från SFVF. Tanken är att jag ska hålla ett antal samtal med ett flertal internationella aktörer i branschen vilket kommer bli väldigt trevligt. Själva upplägget för Bilverkstadspodden kommer bli lite annorlunda mot nuvarande. Först och främst så kommer samtalen bli på engelska och bara det blir ju spännande. Att få lyssna till när den småländska dialekten blandar sig med engelskan är garanterat en upplevelse många lyssnare ser fram emot.

Men främst är det såklart förberedelserna som kommer kräva mycket tid. De flesta av frågorna kommer vara skrivna och planerade i detaljform. Lite mer strikt och lite mer faktabaserad information.

När det gäller Automechanika som går av stapeln 13 – 17 september så återkommer vi från SFVF inom kort med mer information. Jag var själv med på presskonferensen gällande mässan och det finns mycket information att delge de som är intresserade av ett besök. Mässan är som de flesta vet enormt stor och har många utställare bokade. Detta i kombination med en hel del nya spännande upplägg så blir den garanterat väl uppskattad säger Michael.

Sedan tidigare är det även klart att Bilverkstadspodden kommer sända live från Automässan 2023 i Göteborg.

Kopiera länk
Copy
18 Apr, 2023
SFVF - VERKSTADSJURIDIK – för fordonsverkstäder, fordonslärare och konsumentvägledare
Stockholm: Bilyaa Group AB, Hovslagarevägen 37, Sollentuna, Utbildningsledare: Bo Ericsson, SFVF
9 Maj, 2023
SFVF - VERKSTADSJURIDIK – för fordonsverkstäder, fordonslärare och konsumentvägledare
Sundsvall: Scandic Sundsvall City, Trädgårdsgatan 31, Utbildningsledare: Bo Ericsson, SFVF
Visa fler händelser

PRENUMERERA NYHETSBREV(3)

 Samarbetspartners
 Branschorganisationer i samverkan