BILVERKSTADSPODDEN

Publicerad: 27 Aug 2022
Würth Svenska AB gästar Bilverkstadspodden.

I förra avsnittet av Bilverkstads podden gästade Martin Tillsten. Martin sitter som vd på Däckteam och har en lång resa inom däckbranschen där han bland annat tidigare drivit Pro Imp som startades av Martins far en gång i tiden. Därefter blev det en sejour hos Hedin Bil som köpte Pro Imp. Ett avsnitt väl värt att lyssna på och som fortfarande är mycket uppskattat.

Igår var det dags för ännu ett avsnitt i podden och på tur stod Würth Svenska AB. Representanterna Karin Valente och Anders Lindgren berättar bland annat om hur Würth jobbar med sin eMobility satsning  och om hur arbetet läggs upp, allt i syfte om att kunna hjälpa och serva sina kunder på bästa sätt.

Förutom eMobility så kommer ni få lyssna till vad Würth är för företag och hur stora dom är, men självklart så får ni även reda på vilka Karin och Anders är. Avsnittet släpptes passande nog igår, dagen före Würth har sin stora kick off och en stor del av avsnittsinnehållet ska presenteras för personalen. 

Förutom dessa två avsnitt står det ytterligare 7 st nya spännande avsnitt av podden på tur och ska spelas in under hösten. Däremellan kommer det göras några "specialavsnitt" på engelska och inte minst "live" sändningar ifrån Automechanika mässan i Frankfurt som går av stapeln den 13 - 17 september. (se nedan länk)

Ja, det är väldigt stort intresse för Bilverkstadspodden just nu, dels från folk som vill delta men inte minst från företag som vill höras i podden genom "intalad" annonsering, säger Michael Bergvall, ansvarig för podden hos SFVF. 

 

Klicka HÄR för att komma till dagens avsnitt i Bilverkstadspodden med Würth.

Klicka HÄR för att komma till det tidigare avsnittet i Bilverkstadspodden med Martin Tillsten, Däckteam. 

Klicka HÄR för att läsa mer om Automechanika Frankfurt

 

Kopiera länk
Copy

                  


 

18 Jan, 2023
Automässan 2023
Göteborg, Sverige
Visa fler händelser
RÄTT LOGGA BVP

28 Sep, 2022, Extern artikel
Krockdetektering i nya iPhone 14
5 Jun, 2022, Extern artikel
Polestar 2 med 68 hk extra
31 Maj, 2022, Extern artikel
Kan man drifta med Range Rover Sport SVR?
19 Maj, 2022, Extern artikel
Saab 9-5 kombi hade gett Volvo V90 en tuff match
18 Mar, 2022, Extern artikel
Audi A6 Avant e-tron concept
 Branschorganisationer i samverkan
 Sammarbetspartners