< Tillbaka

Bilia bygger ny Porscheanläggning i Kristianstad

Publicerad: 13 Apr 2022
Bilia gick i dag ut och meddelade att de etablerar och bygger ytterligare en Porscheanläggning. Den här gången i Kristianstad.

Bilia säljer och utför i dag service på Porsche i Malmö och Helsingborg. Nu bygger alltså Bilia en tredje anläggning i Kristianstad. 

– Vi är mycket glada över att kunna fortsätta vår resa tillsammans med Porsche Sverige genom att etablera en helt ny fullserviceanläggning i enlighet med Bilias One-stop-shop-koncept, för vår verksamhet inom Porscheaffären. Det innebär att Bilia även fortsättningsvis kommer att vara en stark representant för Porsche i den södra delen av Sverige, säger Per Avander, VD Bilia AB.

Reine Wermelin, direktör Porsche Sverige:

– Vi är tacksamma för det fortsatta förtroende Bilia visar oss genom en sådan här investering. Porsche i Sverige har under flera år haft en stark försäljningsutveckling. Våra laddningsbara bilar, där försäljningsandelen nu passerat 60 procent, bidrar till ytterligare tillväxt. Därmed finns det ett behov av att fortsätta öka kapaciteten i återförsäljarnätet. Att Bilia etablerar Porsche Center Kristianstad bidrar till att vi kan se fortsatt positivt på framtiden, säger Reine Wermelin.

Det finns totalt elva Porsche Center i Sverige.

Kopiera länk
Copy
Kalendern är tom...

pm sfb

31 Aug, 2023, Extern artikel
Nya Passat Sportscombi presenterad
7 Jun, 2023, Extern artikel
Premiär för Volvo EX30 – Fakta, Pris och Bilder
9 Nov, 2022, Extern artikel
Volvo EX90 officiell
28 Sep, 2022, Extern artikel
Krockdetektering i nya iPhone 14
5 Jun, 2022, Extern artikel
Polestar 2 med 68 hk extra
 Samarbetspartners
 Branschorganisationer i samverkan