< Tillbaka

Bilia bygger ny Porscheanläggning i Kristianstad

Publicerad: 13 Apr 2022
Bilia gick i dag ut och meddelade att de etablerar och bygger ytterligare en Porscheanläggning. Den här gången i Kristianstad.

Bilia säljer och utför i dag service på Porsche i Malmö och Helsingborg. Nu bygger alltså Bilia en tredje anläggning i Kristianstad. 

– Vi är mycket glada över att kunna fortsätta vår resa tillsammans med Porsche Sverige genom att etablera en helt ny fullserviceanläggning i enlighet med Bilias One-stop-shop-koncept, för vår verksamhet inom Porscheaffären. Det innebär att Bilia även fortsättningsvis kommer att vara en stark representant för Porsche i den södra delen av Sverige, säger Per Avander, VD Bilia AB.

Reine Wermelin, direktör Porsche Sverige:

– Vi är tacksamma för det fortsatta förtroende Bilia visar oss genom en sådan här investering. Porsche i Sverige har under flera år haft en stark försäljningsutveckling. Våra laddningsbara bilar, där försäljningsandelen nu passerat 60 procent, bidrar till ytterligare tillväxt. Därmed finns det ett behov av att fortsätta öka kapaciteten i återförsäljarnätet. Att Bilia etablerar Porsche Center Kristianstad bidrar till att vi kan se fortsatt positivt på framtiden, säger Reine Wermelin.

Det finns totalt elva Porsche Center i Sverige.

Kopiera länk
Copy
14 Dec, 2022
Bilhandelsjuridik
Online, Sverige
18 Jan, 2023
Automässan 2023
Göteborg, Sverige
Visa fler händelser
RÄTT LOGGA BVP

7 Dec, 2022, Extern artikel
BKT lanserar RIDEMAX FL 615
7 Dec, 2022, Extern artikel
Säkerheten i topp när svensken väljer tjänstebil
6 Dec, 2022, Extern artikel
Colmec lanserar nya hemsidor
5 Dec, 2022, Extern artikel
Dubbelt så många tjänstebilar i november
4 Dec, 2022, Extern artikel
Specialdäck viktiga för arbetet i stadsmiljö
 Branschorganisationer i samverkan
 Sammarbetspartners