< Tillbaka

Bilia bygger ny Porscheanläggning i Kristianstad

Publicerad: 13 Apr 2022
Bilia gick i dag ut och meddelade att de etablerar och bygger ytterligare en Porscheanläggning. Den här gången i Kristianstad.

Bilia säljer och utför i dag service på Porsche i Malmö och Helsingborg. Nu bygger alltså Bilia en tredje anläggning i Kristianstad. 

– Vi är mycket glada över att kunna fortsätta vår resa tillsammans med Porsche Sverige genom att etablera en helt ny fullserviceanläggning i enlighet med Bilias One-stop-shop-koncept, för vår verksamhet inom Porscheaffären. Det innebär att Bilia även fortsättningsvis kommer att vara en stark representant för Porsche i den södra delen av Sverige, säger Per Avander, VD Bilia AB.

Reine Wermelin, direktör Porsche Sverige:

– Vi är tacksamma för det fortsatta förtroende Bilia visar oss genom en sådan här investering. Porsche i Sverige har under flera år haft en stark försäljningsutveckling. Våra laddningsbara bilar, där försäljningsandelen nu passerat 60 procent, bidrar till ytterligare tillväxt. Därmed finns det ett behov av att fortsätta öka kapaciteten i återförsäljarnätet. Att Bilia etablerar Porsche Center Kristianstad bidrar till att vi kan se fortsatt positivt på framtiden, säger Reine Wermelin.

Det finns totalt elva Porsche Center i Sverige.

Kopiera länk
Copy
18 Apr, 2023
SFVF - VERKSTADSJURIDIK – för fordonsverkstäder, fordonslärare och konsumentvägledare
Stockholm: Bilyaa Group AB, Hovslagarevägen 37, Sollentuna, Utbildningsledare: Bo Ericsson, SFVF
9 Maj, 2023
SFVF - VERKSTADSJURIDIK – för fordonsverkstäder, fordonslärare och konsumentvägledare
Sundsvall: Scandic Sundsvall City, Trädgårdsgatan 31, Utbildningsledare: Bo Ericsson, SFVF
Visa fler händelser

PRENUMERERA NYHETSBREV(3)

 Samarbetspartners
 Branschorganisationer i samverkan