< Tillbaka

Bileko Tires växlar upp

Publicerad: 3 Sep 2021
För att vara med och ta för sig och utveckla däckaffären förstärker Bileko sin organisation och anställer Tony Grönberg som säljkoordinator. Bileko har vuxit och de har nu drygt 500 aktiva verkstäder, 75 Mekonomen-butiker och MECA X-lager. Dessutom kommer 90 OKQ8-verkstäder adderas till Bileko före årsskiftet.

Tony har 30 års samlad erfarenhet som egen företagare, han har arbetat på konsultbasis och utbildat både försäljningspersonal och kundmottagare på många större bilkedjor och verkstäder runt om i landet.

–Jag tror att min erfarenhet som företagare och erfarenhet från verkstadsgolvet, kundhantering och kundmottagning kommer att tillföra mycket i utvecklingen av Bileko Tires. Att förenkla kontakten mellan kunden och verkstaden genom att skapa hållbara rutiner som vi alla kan luta oss mot. Det ska bli jättekul att ta sig an en ny utmaning och jag ser fram emot att träffa alla nya arbetskamrater och kunder så snart som bara möjligt, säger Tony Grönberg.

– Det är fantastiskt att vi på detta sätt kan fortsätta vår expansion och utöka vårt team med Tony och hans kompetens, säger Halil Kücük på Bileko Tires.

Kopiera länk
Copy
14 Dec, 2022
Bilhandelsjuridik
Online, Sverige
18 Jan, 2023
Automässan 2023
Göteborg, Sverige
Visa fler händelser
RÄTT LOGGA BVP

7 Dec, 2022, Extern artikel
BKT lanserar RIDEMAX FL 615
7 Dec, 2022, Extern artikel
Säkerheten i topp när svensken väljer tjänstebil
6 Dec, 2022, Extern artikel
Colmec lanserar nya hemsidor
5 Dec, 2022, Extern artikel
Dubbelt så många tjänstebilar i november
4 Dec, 2022, Extern artikel
Specialdäck viktiga för arbetet i stadsmiljö
 Branschorganisationer i samverkan
 Sammarbetspartners