< Tillbaka

J&B Maskintekniks monter på Automässan 2023.

AUTOMÄSSAN: När J&B Maskinteknik firade sina 90 år

Publicerad: 23 Jan 2023
Det startade som BIMA 1933. Sedan dess har man hunnit flytta huvudkontoret, byta namn och fusionera. J&B Maskintekniks monter på Automässan var välbesökt och präglades av företagets 90-årsjubileum.

Med två montrar hörde J&B Maskinteknik till en av de större utställarna på Automässan. I likhet med koncernsyskonet Mekonomen hade man också ett jubileum – 90 år – att fira.

Automässan blev också ett tillfälle för J&B Maskinteknik att visa upp sin nya logotyp och grafiska profil, som hämtat inspiration från företagets ursprung – grundandet av BIMA 1933.

För att visa sin och branschens utveckling kunde besökarna i J&B Maskintekniks monter få en inblick i hur Hunters hjulinställning såg ut i J&B Maskintekniks barndom och hur hjulinställningstekniken utvecklats fram till idag, med den senaste tekniken med lasermätning. I montern hade J&B Maskinteknik även besök av två medarbetare på Hunter i USA – Kevin Dillon (regional technical manager) och Darcy Tallon (vice president international).

Med sig i montern hade J&B Maskinteknik också en 40 år gammal ljusprovare, för att illustrera hur den tekniken utvecklats sedan dess.

Pierre Kjellin
pierre.kjellin@sfvf.eu

076-493 10 85

Kopiera länk
Copy