< Tillbaka

Bo Ericsson, SFVF

Automässan 2020, succé för SFVF och Verkstadsföretagarna!

Publicerad: 20 Jan 2020
Aldrig har vi fått sånt stort utrymme som i år, säger Bo Ericsson vd för SFVF. Tack vare att vi är Nordens största fordonsbranschförening har vi i år varit medarrangörer och arrangerat 50% av alla föreläsningar under Automässan.

Innan föreläsningarna skulle starta trodde jag att ingen skulle komma men när det var 10 minuter kvar tills de skulle starta strömmade åhörarna till, säger Bo Ericsson och fortsätter; - Jag är så glad för att Lars Hoffman, NEVS, Marcus Isgren, ARN, Tommy Carnebo, Södertörns Brandförsvarsförbund, Conny Svensson, Skatteverket, Peder Söderlind, Glykol, Jonas Bjelvenstam, Transportstyrelsen och Vanessa Von Zweigbergk, Sinf med flera lockade så många åhörare. Intresset var så stort att vi drog över tiden under flera föreläsningar. - Det är ett positivt problem som vi ska fundera på hur vi ska lösa till nästa gång, säger Bo Ericsson. - Jag är också glad och tacksam över alla frågor som ställdes av åhörarna, det vittnar om att det finns ett starkt engagemang i vår bransch.

I SFVF och Verkstadsföretagarnas monter var vi upp till 9 personer som arbetade växelvis. Det lät som att vi kanske skulle bli för många men nu kan vi konstatera att alla behövdes. - Aldrig har vi som ung förening haft sånt tryck i vår monter. Vi har heller aldrig fått så många lovord när det gäller resultatet av vårt arbete och engagemang för verkstadsbranschens bästa. Aldrig har heller så många företag sökt medlemskap i SFVF under en mässa som denna gång. Delvis kan det bero på att vi nu har släppt vår nya tidning Fordonsproffs, både som papperstidning och som digitalt nyhetsflöde med artiklar öppna för alla.

I år kommer vi kunna växla upp vårt engagemang till en helt ny nivå, säger Bo Ericsson. Då är det väldigt bra att vi nu kan kommunicera via vår egen tidning, avslutar Bo Ericsson med ett stort leende på läpparna.


Lars Hoffman


Marcus Isgren


Tommy Carnebo

Kopiera länk
Copy
Kalendern är tom...

pm sfb

15 Nov, 2023, Extern artikel
Volvo EM90: Eldriven minibuss med lyx och komfort
31 Aug, 2023, Extern artikel
Nya Passat Sportscombi presenterad
7 Jun, 2023, Extern artikel
Premiär för Volvo EX30 – Fakta, Pris och Bilder
9 Nov, 2022, Extern artikel
Volvo EX90 officiell
28 Sep, 2022, Extern artikel
Krockdetektering i nya iPhone 14
 Samarbetspartners
 Branschorganisationer i samverkan