Bo Ericsson, SFVF

Automässan 2020, succé för SFVF och Verkstadsföretagarna!

Publicerad: 20 Jan 2020
Aldrig har vi fått sånt stort utrymme som i år, säger Bo Ericsson vd för SFVF. Tack vare att vi är Nordens största fordonsbranschförening har vi i år varit medarrangörer och arrangerat 50% av alla föreläsningar under Automässan.

Innan föreläsningarna skulle starta trodde jag att ingen skulle komma men när det var 10 minuter kvar tills de skulle starta strömmade åhörarna till, säger Bo Ericsson och fortsätter; - Jag är så glad för att Lars Hoffman, NEVS, Marcus Isgren, ARN, Tommy Carnebo, Södertörns Brandförsvarsförbund, Conny Svensson, Skatteverket, Peder Söderlind, Glykol, Jonas Bjelvenstam, Transportstyrelsen och Vanessa Von Zweigbergk, Sinf med flera lockade så många åhörare. Intresset var så stort att vi drog över tiden under flera föreläsningar. - Det är ett positivt problem som vi ska fundera på hur vi ska lösa till nästa gång, säger Bo Ericsson. - Jag är också glad och tacksam över alla frågor som ställdes av åhörarna, det vittnar om att det finns ett starkt engagemang i vår bransch.

I SFVF och Verkstadsföretagarnas monter var vi upp till 9 personer som arbetade växelvis. Det lät som att vi kanske skulle bli för många men nu kan vi konstatera att alla behövdes. - Aldrig har vi som ung förening haft sånt tryck i vår monter. Vi har heller aldrig fått så många lovord när det gäller resultatet av vårt arbete och engagemang för verkstadsbranschens bästa. Aldrig har heller så många företag sökt medlemskap i SFVF under en mässa som denna gång. Delvis kan det bero på att vi nu har släppt vår nya tidning Fordonsproffs, både som papperstidning och som digitalt nyhetsflöde med artiklar öppna för alla.

I år kommer vi kunna växla upp vårt engagemang till en helt ny nivå, säger Bo Ericsson. Då är det väldigt bra att vi nu kan kommunicera via vår egen tidning, avslutar Bo Ericsson med ett stort leende på läpparna.


Lars Hoffman


Marcus Isgren


Tommy Carnebo

Kopiera länk
Copy

Fordonsproffs

Nr 4 Ladda ner  - 2021.pdf 

(Klicka på bild o  läs direkt)

- Däckbrist hotar
Däckskola i Sjöbo
Elbilsdäck.
Ditec om den osunda
  
konkurrensen.

Övriga nummer under arkivfliken.
 
RÄTT LOGGA BVP
5 Jun, 2022, Extern artikel
Polestar 2 med 68 hk extra
31 Maj, 2022, Extern artikel
Kan man drifta med Range Rover Sport SVR?
19 Maj, 2022, Extern artikel
Saab 9-5 kombi hade gett Volvo V90 en tuff match
18 Mar, 2022, Extern artikel
Audi A6 Avant e-tron concept
9 Mar, 2022, Extern artikel
Volkswagen ID. Buzz officiell
1 Sep, 2022
Verkstadsjuridikutbildning – för fordonsverkstäder, fordonslärare och konsumentvägledare
Utbildningen är fullbokad, Sverige
13 Sep, 2022
Automechanika
Frankfurt, Tyskland
18 Jan, 2023
Automässan 2023
Göteborg, Sverige
Visa fler händelser
 Branschorganisationer i samverkan
 Sammarbetspartners