Bo Ericsson, SFVF

Automässan 2020, succé för SFVF och Verkstadsföretagarna!

Publicerad: 20 Jan 2020
Aldrig har vi fått sånt stort utrymme som i år, säger Bo Ericsson vd för SFVF. Tack vare att vi är Nordens största fordonsbranschförening har vi i år varit medarrangörer och arrangerat 50% av alla föreläsningar under Automässan.

Innan föreläsningarna skulle starta trodde jag att ingen skulle komma men när det var 10 minuter kvar tills de skulle starta strömmade åhörarna till, säger Bo Ericsson och fortsätter; - Jag är så glad för att Lars Hoffman, NEVS, Marcus Isgren, ARN, Tommy Carnebo, Södertörns Brandförsvarsförbund, Conny Svensson, Skatteverket, Peder Söderlind, Glykol, Jonas Bjelvenstam, Transportstyrelsen och Vanessa Von Zweigbergk, Sinf med flera lockade så många åhörare. Intresset var så stort att vi drog över tiden under flera föreläsningar. - Det är ett positivt problem som vi ska fundera på hur vi ska lösa till nästa gång, säger Bo Ericsson. - Jag är också glad och tacksam över alla frågor som ställdes av åhörarna, det vittnar om att det finns ett starkt engagemang i vår bransch.

I SFVF och Verkstadsföretagarnas monter var vi upp till 9 personer som arbetade växelvis. Det lät som att vi kanske skulle bli för många men nu kan vi konstatera att alla behövdes. - Aldrig har vi som ung förening haft sånt tryck i vår monter. Vi har heller aldrig fått så många lovord när det gäller resultatet av vårt arbete och engagemang för verkstadsbranschens bästa. Aldrig har heller så många företag sökt medlemskap i SFVF under en mässa som denna gång. Delvis kan det bero på att vi nu har släppt vår nya tidning Fordonsproffs, både som papperstidning och som digitalt nyhetsflöde med artiklar öppna för alla.

I år kommer vi kunna växla upp vårt engagemang till en helt ny nivå, säger Bo Ericsson. Då är det väldigt bra att vi nu kan kommunicera via vår egen tidning, avslutar Bo Ericsson med ett stort leende på läpparna.


Lars Hoffman


Marcus Isgren


Tommy Carnebo

Artikelarkiv

5 Aug, 2020, Extern artikel
Koenigsegg på besök hos Jon Olsson
3 Aug, 2020, Extern artikel
Duell: Polestar 2 mot Tesla Model 3
31 Jul, 2020, Extern artikel
Unik Volvo PV659 från 1936
27 Jul, 2020, Extern artikel
Mazda MX-5 Miata testad
20 Jul, 2020, Extern artikel
Köper man Polestar 2 av förnuft eller känsla?
17 Aug, 2020
SFVF:s DÄCKSKOLA - Del 1 Teoretisk utbildning - via Teams
Online med dator - via Microsoft Teams (4 tim),
21 Aug, 2020
SFVF:s Utbildning för kundmottagare och i konsten ”att lyckas med säljet”
Online med dator - via Microsoft Teams (3 tim),
25 Aug, 2020
SFVF:s DÄCKSKOLA - Del 1 Teoretisk utbildning - via Teams
Online med dator - via Microsoft Teams (4 tim),
Visa fler händelser
 Branschorganisationer i samverkan