Bo Ericsson, SFVF

Automässan 2020, succé för SFVF och Verkstadsföretagarna!

Publicerad: 20 Jan 2020
Aldrig har vi fått sånt stort utrymme som i år, säger Bo Ericsson vd för SFVF. Tack vare att vi är Nordens största fordonsbranschförening har vi i år varit medarrangörer och arrangerat 50% av alla föreläsningar under Automässan.

Innan föreläsningarna skulle starta trodde jag att ingen skulle komma men när det var 10 minuter kvar tills de skulle starta strömmade åhörarna till, säger Bo Ericsson och fortsätter; - Jag är så glad för att Lars Hoffman, NEVS, Marcus Isgren, ARN, Tommy Carnebo, Södertörns Brandförsvarsförbund, Conny Svensson, Skatteverket, Peder Söderlind, Glykol, Jonas Bjelvenstam, Transportstyrelsen och Vanessa Von Zweigbergk, Sinf med flera lockade så många åhörare. Intresset var så stort att vi drog över tiden under flera föreläsningar. - Det är ett positivt problem som vi ska fundera på hur vi ska lösa till nästa gång, säger Bo Ericsson. - Jag är också glad och tacksam över alla frågor som ställdes av åhörarna, det vittnar om att det finns ett starkt engagemang i vår bransch.

I SFVF och Verkstadsföretagarnas monter var vi upp till 9 personer som arbetade växelvis. Det lät som att vi kanske skulle bli för många men nu kan vi konstatera att alla behövdes. - Aldrig har vi som ung förening haft sånt tryck i vår monter. Vi har heller aldrig fått så många lovord när det gäller resultatet av vårt arbete och engagemang för verkstadsbranschens bästa. Aldrig har heller så många företag sökt medlemskap i SFVF under en mässa som denna gång. Delvis kan det bero på att vi nu har släppt vår nya tidning Fordonsproffs, både som papperstidning och som digitalt nyhetsflöde med artiklar öppna för alla.

I år kommer vi kunna växla upp vårt engagemang till en helt ny nivå, säger Bo Ericsson. Då är det väldigt bra att vi nu kan kommunicera via vår egen tidning, avslutar Bo Ericsson med ett stort leende på läpparna.


Lars Hoffman


Marcus Isgren


Tommy Carnebo

Kopiera länk
Copy

Artikelarkiv

Bilverkstadspodden
Lyssna på  
28 Sep, 2021, Extern artikel
Falken sponsrar damlag i Tyskland
28 Sep, 2021, Extern artikel
Goodyear lanserar Fuelmax endurance
27 Sep, 2021, Extern artikel
Hankook lanserar skor tillverkade av återvunna däck
24 Sep, 2021, Extern artikel
Pirelli och Lamborghini Countach firar 50 år
23 Sep, 2021, Extern artikel
Bileko förstärker i Stockholm
31 Aug, 2021, Extern artikel
Är elbilen MG ZS EV ett bra bilköp?
24 Aug, 2021, Extern artikel
Premiär för Tesla Model Y i Sverige
24 Aug, 2021, Extern artikel
Toyota Yaris GR testad
15 Jun, 2021, Extern artikel
Audi e-tron GT vs Porsche Taycan 4S
2 Jun, 2021, Extern artikel
Volvo V70 byggd i Lego
13 Okt, 2021
SFVF:s BILHANDELSJURIDIK – för fordonshandeln
Online med dator - via Microsoft Teams (3 tim), Utbildningsledare: Tomas Ulander
14 Okt, 2021
SFVF:s DÄCKSKOLA - Del 1 Teoretisk utbildning - via Teams
Online med dator - via Microsoft Teams (3 tim), Utbildningsledare: Michael Bergvall
27 Okt, 2021
Uppsägning eller avsked? Vad är skillnaden mellan uppsägning pga. personliga skäl och avsked?
KOSTNADSFRITT WEBBINARIUM - med CvZ Juridik - Online, Mellan 9:00 och 10:00 hålls seminariet och efter 10:00 finns det fortsatt möjlighet att ställa frågor direkt till juristerna.
Visa fler händelser
 Branschorganisationer i samverkan
 Annonser