Autogruppen ansluter sig till Sveriges Fordonsverkstäders Förening (SFVF).

Publicerad: 23 Jun 2021
- Vi ser positivt på SFVF:s arbete, i dialogen med myndigheter både i Sverige och inom EU. I den turbulenta tid vi lever i, där agentmodeller och återförsäljaravtal förändras, känns det bra att ha en förening med juridisk kunskap till hjälp. Vårt initiativ att ansluta oss till SFVF kommer också underlätta kommunikationen mellan bilägare och Autogruppens kunder, vilket gynnar bägge parter, säger Mikael Schöld vd för Autogruppen.

- Därmed blir Nordens största fordonsbranschförening ännu större inom bilhandel. Återigen har SFVF visat att en aktiv förening behövs. När en bilhandlare ansluter sig till SFVF sänder det en mycket tydlig signal, att vi verkar för våra medlemmar också om de bedriver bilhandel, säger Bo Ericsson vd för SFVF.  

- SFVF har på många sätt visat att samarbetet kommer att öka tryggheten för såväl våra kunder som medlemmar. Dessutom kommer vi och våra medarbetare kunna dra nytta av SFVF:s övriga erbjudanden för att öka kompetens, medvetenhet och utvecklingen i branschen ytterligare, vilket ligger helt i linje med Autogruppens fokus på kvalitet, säger Mikael Schöld.

För ytterligare information, kontakta: Bo Ericsson, vd SFVF +46 (0)8 519 475 11

 

 

Kopiera länk
Copy

                  


 

18 Jan, 2023
Automässan 2023
Göteborg, Sverige
Visa fler händelser
RÄTT LOGGA BVP

28 Sep, 2022, Extern artikel
Krockdetektering i nya iPhone 14
5 Jun, 2022, Extern artikel
Polestar 2 med 68 hk extra
31 Maj, 2022, Extern artikel
Kan man drifta med Range Rover Sport SVR?
19 Maj, 2022, Extern artikel
Saab 9-5 kombi hade gett Volvo V90 en tuff match
18 Mar, 2022, Extern artikel
Audi A6 Avant e-tron concept
 Branschorganisationer i samverkan
 Sammarbetspartners