Äntligen är den här!

Publicerad: 15 Okt 2020
Nu behöver man aldrig mer skrapa och hacka bort is under kalla morgnar för den elektriska isskrapan EDI 4 är här, säger Bo Ericsson vd på Sveriges Fordonsverkstäders Förening (SFVF). Alla som parkerar sin bil utomhus under årets kalla månader vet hur gärna man vill ha en bekväm lösning för att skrapa rutorna.

Med ett lätt tryck försvinner isen på rutan genom att sex robusta plastknivar roterar och skrapar bort isen. Om plastknivarna är utslitna kan skivan med knivarna enkelt bytas ut utan verktyg. Nu slipper vi äntligen kalla och blöta händer. Enligt uppgift uppstår det heller inga ränder på bilrutorna efter användandet.

Isskrapan har ett litiumjonbatteri och kan lämnas kvar i fordonet under längre perioder utan att den laddas ur. Den levereras med en skyddskåpa som gör att isskrapan kan hanteras och förvaras säkert. Den laddas med en laddningskabel och det fulladdade batteriet räcker i cirka 15 minuter. Isskrapan kan användas många gånger på samma laddning eftersom det vanligtvis bara tar två till tre minuter att skrapa alla bilrutor rent från is, beroende på hur mycket is det bildats och vad det är för fordon.

Nedan foto: Kärscher

 Isskrapan EDI 4

Kopiera länk
Copy

Artikelarkiv

Bilverkstadspodden
Lyssna på  
2 Jun, 2021, Extern artikel
Volvo V70 byggd i Lego
1 Jun, 2021, Extern artikel
Gotland ring har blivit längre
31 Maj, 2021, Extern artikel
Skodas elbil Enyaq iV testad
12 Maj, 2021, Extern artikel
En första titt på Kia EV6
12 Maj, 2021, Extern artikel
Test av BMW M3 & M4
26 Apr, 2021
Energismarta fordonsverkstäder - kostnadsfri - välj själv när du vill genomföra kursen
Energimyndigheten och SFVF har tillsammans tagit fram utbildningen som riktar sig till fordonsverkstäder, Interaktiv webbkurs
26 Aug, 2021
VERKSTADSJURIDIK - utbildning för fordonsverkstäder, fordonslärare och konsumentvägledare
Online med dator - via Microsoft Teams (4 tim), Utbildningsledare: Bo Ericsson
Visa fler händelser
 Branschorganisationer i samverkan
 Annonser