< Tillbaka

Äntligen är den här!

Publicerad: 15 Okt 2020
Nu behöver man aldrig mer skrapa och hacka bort is under kalla morgnar för den elektriska isskrapan EDI 4 är här, säger Bo Ericsson vd på Sveriges Fordonsverkstäders Förening (SFVF). Alla som parkerar sin bil utomhus under årets kalla månader vet hur gärna man vill ha en bekväm lösning för att skrapa rutorna.

Med ett lätt tryck försvinner isen på rutan genom att sex robusta plastknivar roterar och skrapar bort isen. Om plastknivarna är utslitna kan skivan med knivarna enkelt bytas ut utan verktyg. Nu slipper vi äntligen kalla och blöta händer. Enligt uppgift uppstår det heller inga ränder på bilrutorna efter användandet.

Isskrapan har ett litiumjonbatteri och kan lämnas kvar i fordonet under längre perioder utan att den laddas ur. Den levereras med en skyddskåpa som gör att isskrapan kan hanteras och förvaras säkert. Den laddas med en laddningskabel och det fulladdade batteriet räcker i cirka 15 minuter. Isskrapan kan användas många gånger på samma laddning eftersom det vanligtvis bara tar två till tre minuter att skrapa alla bilrutor rent från is, beroende på hur mycket is det bildats och vad det är för fordon.

Nedan foto: Kärscher

 Isskrapan EDI 4

Kopiera länk
Copy
14 Dec, 2022
Bilhandelsjuridik
Online, Sverige
18 Jan, 2023
Automässan 2023
Göteborg, Sverige
Visa fler händelser
RÄTT LOGGA BVP

 Branschorganisationer i samverkan
 Sammarbetspartners